Netti markkinointi: Internetsivujen suunnittelu ja markkinointi
Google
kello: 09:09, pvm: 22.6.2024 Yhteystiedot, yhteydenotto ja palaute Riihimäen paikallishakemisto
Pääsivu
Web design suunnittelu
Jos web-sivujesi tarkoitus on asiakashankinta, tulee näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen kalliiksi.
Sivut hakukoneeseen
Tämä tuo sivuillesi kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita *täsmälleen* siitä mitä tarjoat.
Mainonta ja markkinointi internetissä
Internetin hakukoneissa näkyminen on edullisinta mainontaa ja markkinointia.
Varo ammattitaidottomia
Asiakas maksoi paremmasta hakukonenäkyvyydestä mutta hänen sivunsa poistettiin hakukoneesta kokonaan ...
Asiakas maksoi internetsivujensa kävijöistä, mutta ne ohjattiin hänen kilpailijalleen ...
Hakusanaoptimointi
Hakukoneopas
Hakukonemarkkinointi
Internetsuunnittelu
Parhaat hakukoneet
Yhteydenotto ja palaute


Internetsivujen suunnittelu ja markkinointi
"Netti markkinointi" -virheet
Nettimarkkinointi ja Web virheet

Tämä artikkeli valaisee niitä usein "näkymättömiä" ongelmia, joita 7 yleisintä virhettä Internetin soveltamisesta aiheutuu. Enemmän nettimarkkinointi-aiheesta internet-markkinointi sivultamme.
Netti-markkinointi kantapään kautta opittuna:

7 yleisintä "netti markkinointi" -virhettä.

Internet sivujen suunnittelu, toteutus ja markkinointi, web design, kotisivut, Internet myynti, online,  Internet markkinointi, business-to-business, asiakashankintaTässä esitetyt netti markkinointi virheet ovat niin ajankohtaisia, että on vaikea löytää yritystä tai Internet-sivustoa, jossa ei ole ainakin kahta niistä.

Jopa menestyvät Internet-yritykset kärsivät näistä sudenkuopista. Se rajoittaa heidän kykyään saada enemmän vierailijoita sivuilleen, pitää heitä kiinnostuneina jatkossa ja saamalla tuloja Internetin avulla. Jokainen kävijä on potentiaalinen uudelleen vierailija ja tulonlähde!

Internet sivujen suunnittelu, toteutus ja markkinointi, web design, kotisivut, Internet myynti, online,  Internet markkinointi, business-to-business, asiakashankintaEsitetyt sudenkuopat ovat niin kavalia ja joskus "näkymättömiä", että artikkelin kirjoittajankin on oltava alati varuillaan, ja hän on ajoittain jäänyt kiinni virheistä joita hän itse opettaa välttämään.

"Näkymättömyydellä" tarkoitamme sitä pahinta vaihtoehtoa, ettei virhettä huomaa, mutta sen vaikutukset tuntuvat esimerkiksi laskeneena myyntinä, eikä kukaan tiedä miksi.

Sudenkuoppa 0: Valitaan väärä tyyli

"Normaalin" liiketoiminnan sivut kannattaa tehdä konservatiivisiksi - esim tumma teksti valkoisella pohjalla ilman erikoisuuksia. Vaalea teksti tummalla pohjalla antaa salaperäisen tai "tuhman" mielikuvan. Seuraava linkki osoittaa sivustoon, jonka sisältöä moni voi pitää kyseenalaisena. Konservatiivisen yrityksen ei kannata tehdä sivustoa, joka on vaalea teksti mustalla pohjalla. Se tyyli on pitkälti aikuisviihdesivustojen omaama, joten tummansävyisestä sivusta tulee helposti alitajuinen mielleyhtymä aikuisviihteeseen, jonka aiheena on seksi treffit. (K-18)

Sudenkuoppa 1: Ei oteta Internetiä vakavasti mediana

Valitaan suunnittelija, joka on taiteellisesi lahjakas, muttei oteta huomioon, että internetin hakukoneet voivat tuoda valtavasti potentiaalisia asiakkaita sivuille, jos sivut on suunniteltu netti markkinointi mielessä. Virheellinen ajattelutapa: "Meille riittää että olemme olemassa Internetissä, meillä on oma osoite ja se on painettu käyntikorttiin!"

Sudenkuoppa 2: Yritetään miellyttää kaikkia

Laitetaan riittävästi asiaa Internet sivustolle, jotta jokaisella vierailijalla on jotain löydettävää sieltä ja jokainen pitää ainakin jostain. Nämä sivut tunnistaa siitä, että siellä on niin paljon tietoa ja "tärkeitä faktoja", ettei yksikään vierailija tunne oloaan kotoisaksi. Sudenkuoppa on että yrittää miellyttää jokaista, jolloin kukaan ei ole tyytyväinen. Sivujen tulee keskittyä "netti markkinointi" -ominaisuuksiltaan päätuotteisiin, jotta sivu löytyy hakukoneista hyvin.

Kuoppa 3: Teknologiaa teknologian vuoksi

Teknisellä henkilökunnalla on usein suurempi auktoriteetti kuin muilla koska virheellisesti oletetaan että he ymmärtävät Internetiä paremmin kuin muut. Koodaajat valtaavat sivusi: sivut näyttävät painettua esitettä, joka ei tarjoa informaatiota tuotteista kiinnostuneelle, vaan elämyksen näyteikkuna-shoppailijalle. Netti markkinointi ottaisi huomioon potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon eikä taiteellista ulkoasua.

Sudenkuoppa on usko siihen että Internet on lähinnä tekninen tehtävä tai toiminto ja että teknologia on se voima joka houkuttelee kävijöitä Internetsivuille ja tuo maksavia asiakkaita. Tällaisten sivustojen kävijät poistuvat nopeasti eivätkä palaa, koska löytävät niin vähän sisältöä joka puhuttelee heitä.

Kuoppa 4: Esite tai luettelo netissä

Kuvat ja yksityiskohdat 250 tuotteesta, yrityksen visio, päämäärä ja asiakasohjattu tavoitteenasettelu, esitettynä yrityksen logon ja toimitilojen kuvastojen kanssa kuvastaa yrityksen identiteettiä. Sudenkuoppa on että oletetaan että Internet-sivusto on vain yrityksen neliväriesite sähköisessä muodossa. Internet pystyy paljon parempaan. Usein tälläinen sivu on tehty niin, ettei se löydy hakukoneista yrityksen pääasiallisia tuotteita kuvaavilla hakusanoille. Netti markkinointi puuttuu.

Kuoppa 5: Annetaan Internet-sivuston tehdä kaikki työ

Tämä Sudenkuoppa liittyy siihen väärinkäsitykseen, että Internet-sivusto on vain yrityksen neliväriesite. Sivustot jotka houkuttelevat koko ajan uusia kävijöitä ovat dynaamisia ja niitä päivitetään jatkuvasti. Sudenkuoppa on etteivät yritykset jatkuvasti sijoita Internetin kehittämiseen ja päivittämiseen resursseja jolla kehitetään läsnäoloa Internetissä; vastavuoroisesti Internetsivujen tekijät ovat tehneet päivittämisen vaikeaksi. Usein myös hakukoneista löytyminen on vaikeaa, eikä netti markkinointi toimi.

Kuoppa 6: Sisäänpäin kääntyminen

Internet-sivut kuvastavat yrityksen filosofiaa ja organisaatiota. Sudenkuoppa on että Internetin suunnittelijat brieffataan yleensä organisaation sisäisen rakenteen suhteen hyvin, mutta asiakkaiden näkökulma jää Internetsivuilla huomiotta. Yritys yrittää esittää omat tuotteensa omasta näkökulmastaan tietämättä tarkalleen mitä asiakkaat todella etsivät netistä.

Ulospäinsuuntautunut Nettisivusto kehittyy luonnollisesti. Sen sijaan että yritetään tarjota kaikille kaikkea heti, se käyttää Internetiä mediana älykkäästi ohjaamalla erityyppiset asiakkaat eri alueille sivuillaan. Tämä asettaa kävijän hänelle tuttuun ja haluttuun ympäristöön. Tämä kertoo että yritys ymmärtää kävijän tarpeita ja tämä tekee kävijästä asiakkaan.

Ulospäinsuuntautunut sivu rohkaisee kävijää asettamaan hänelle tarkoitetun alasivun suosikkeihinsa ja etsimään sieltä ainakin epäsäännöllisin väliajoin itseään kiinnostavia asioita.

Kuoppa 7: Vierailijan negatiiviset kokemukset

Liian usein Internet-sivuilla kävijä kohtaa monimutkaisen linkkien sekamelskan. Tekstin jota on vaikea lukea värisävyjen tai koon vuoksi. Sivuilla navigointi pitäisi osata tehdä linkkien perusteella, joissa on epämääräinen sana kuvaamaan sisältöä. Myös yhteydenottolomakkeet joissa kysytään kaikkea kotiosoitteesta kuukausipalkkaan ei rohkaise ottamaan yhteyttä. Tämä auttaa myös hakukoneissa löytymistä ja netti markkinointi tuo asiakasvirtaa niiden kautta.

Epäjohdonmukaiset sivut tai sivut jotka on suunniteltu vain yhtä selaintyyppiä varten tai jotka tarvitsevat erikoisohjelmia toimiakseen ovat omiaan ajamaan vierailijoita pois.

Tästä aiheesta lisää...


Lisätietoja antaa

Kovan työruuhkan vuoksi emme valitettavasti pysty ottamaan uusia toimeksiantoja.

LINKIT:

Internetmarkkinointi
PÄÄSIVU:
Internet markkinointi tuo uusia asiakkaita:

Asiakashankintaa edullisimmillaan: Internet markkinointi. Potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat internetissä ja käyttävät ilmaisia hakukoneita. Miten saat tämän asiakasvirran omille internetsivuillesi.
--- Internetmarkkinointi, lue lisää...


Lisää kävijöitä sivuillesi

Jos myyt puunsuoja-aineita, sivusi pitäisi löytyä hakutulosten kärjestä sanoilla "puunsuoja", "puunsuojaus" ja tietenkin myös "homeongelma". Muutenhan välttelet asiakkaitasi!
--- lue lisää...

Markkinointi ja mainonta internetissä

Jos et itse tee jotain tehokasta sivujesi markkinoimiseksi, ei niille TULE vierailijoita. Ei nyt, eikä tulevaisuudessa. Tutkimukset ja käytäntö ovat osoittaneet, että hakukoneiden kautta tehty markkinointi on kustannustehokkainta.
--- lue lisää...

Hakusanaoptimointi - asiakashankinta edullisimmillaan

Yhdysvalloissa Georgian osavaltion teknillinen korkeakoulu suoritti tutkimuksen siitä, miten ihmiset löytävät kaipaamansa Internet-sivut. Tutkituista 86% löysi etsimänsä hakukoneiden avulla.
--- lue lisää...


Internetmarkkinointia väärin - jokaisella alalla on sudenkuopat.

Internetmarkkinointi tuottaa oikein tehtynä loistavia tuloksia - väärin tehtynä se ei toimi.
--- lue lisää...


Lyhyt hakukoneopas - miten käytän internetin hakukoneita

Hakukoneita on tuhansia ympäri maailmaa. Mutta käytännössä niistä kannattaa käyttää vain muutamia.
--- lue lisää...


Hakukoneoptimointi / hakukonemarkkinointi - uusia asiakkaita internetistä

Hakukoneoptimointi on tehokasta mutta uutta ja siksi se tehdään usein väärin ja hyöty menetetään.
--- Hakukoneoptimointi, lue lisää...


Webdesign eli internet suunnittelu

Internetsivujen suunnittelu yrityksille jotka haluavat että sivut tuottavat enemmän kuin aiheuttavat kuluja
--- lue lisää...


Parhaat internet hakukoneet - miten löydän tietoa internetistä

Mikä on paras ja laajin hakukone? Mitä kannattaa käyttää?
--- lue lisää...

Internetsivujen suunnittelu

Web design suunnittelu oikein

Web-sivujen on tuotava lisää asiakkaita tai tuettava muuten keskeisesti asiakashankinnassa ja markkinoinnissa. Jos web-sivujesi tarkoitus ei ole asiakashankinta tai sen tukeminen, ei tämä artikkeli ole sinua varten.
--- lue lisää...


Internetsivujen suunnittelu ja markkinointi

Mitä tulee huomioida, että nettisivut tukevat liiketoimintaa tehokkaasti -- eikä tule satsattua sellaiseen, mikä ei tuota muuta kuin toiveunissa.
--- lue lisää...


"Netti markkinointi" ja suunnitteluvirheet

Jopa menestyvät Internet-yritykset kärsivät näistä sudenkuopista. Se rajoittaa heidän kykyään saada enemmän vierailijoita sivuilleen, pitää heitä kiinnostuneina jatkossa ja saamalla tuloja Internetin avulla.
--- lue lisää...


Nettimarkkinointi ja sivujen virheet (jatkoa)

Nettimarkkinointi ja yleisimmät kävijöiden kohtaamat negatiivisuudet
--- lue lisää...


Asiakashankinta LINKIT:
Koulutusvinkkejä:
Huumoria päivän kevennykseksi: vitsitOhjelmapalveluja:
Polttari-ohjelma ammattitaidolla ja vuokrataan pelejä

Takaisin ylös

Copyright © Uutistoimisto.com 1999-2004. Viimeksi päivitetty 06.03.2004 klo 18.00